راهنما و اطلاعرسانی مراحل انجام کاربینی و کارورزی
- دانشجوی گرامی لطفاً در مرحلهی اول متن اطلاعرسانی، مطالب و پرسشها و پاسخهای آنها را با دقت بالا مطالعه نمایید.
- در صورتی که به غیر از این موارد، پرسش دیگری دارید، لطفا در مرحلهی دوم از قسمت جستجو پرسش خود را درج و جستجو نمایید.
- به تیکتها با موضوعهای و پرسشهای پاسخ داده شد در جدول ذیل، پاسخ و ترتیب اثر داده نخواهد شد.
- برای آشنایی بیشتر با فرایند کلی کاربینی و مراحل مختلف آن فایل زیر را مطالعه فرمایید
کاربرگ های کاربینی
کاربرگ های کارورزی
ردیف | شمارهی کاربرگ | عنوان | دانلود کاربرگ |
---|---|---|---|
1 | 01 | معرفی نامهی کارورزی | دانلود |
2 | 02 | زمان بندی حضور کارورز | دانلود |
3 | 03 | کاربرگ تعهد کارورز | دانلود |
4 | 04 | گزارش هفتگی کارورزی | دانلود |
5 | 05 | گزارش ماهانه کارورزی | دانلود |
6 | 06 | ارزیابی مربی کارورزی | دانلود |
7 | 07 | ارزیابی مدرس کارورزی | دانلود |
8 | 08 | ارزیابی نهایی کارورزی | دانلود |
9 | 09 | کاربرگ تاییدیه کارورزی | دانلود |
10 | 10 | دستورالعمل تکمیل کاربرگ های گزارش کارورزی | دانلود |
11 | 11 | فایل اکسل کارورزی | دانلود |
12 | نمونه گزارش تکمیل شده کارورزی | دانلود |
اطلاعرسانی مراحل انجام کاربینی
اطلاعرسانی و مراحل انجام کارورزی 1 و 2
بدینوسیله جهت آگاهی کلیه دانشجویان که در تابستان درس کارورزی 1 و 2 را اخذ نموده اند مطالب زیر را اعلام می دارد:
- مدت زمان کارورزی 1 و کارورزی 2 هر یک به مدت 240 ساعت می باشد.
- مدت زمان کارورزی هر روز حداکثر 8 ساعت بین ساعات 8 صبح لغایت 20 خواهد بود.
- محل کارورزی با توجه به رشته تحصیلی دانشجویان و مشابه مکان هایی است که در کاربینی معرفی گردیده است .
- کاربرگها و مراحل اجرایی کارورزی در اطلاعیه بعدی به ترتیب ذکر می گردد. لطفا دقت نمایید و مطابق با دستورالعمل و به ترتیب اقدامات لازم را انجام دهید.
- محل کارورزی خود را انتخاب نموده ، نقطه چین های خالی کاربرگ معرفی نامه کارورزی را پاک کرده و اطلاعات خود را در جاهای خالی تایپ نمایید . در اعلام نيمسال های معرفی نامه دقت نمایید منظور نیمسال تحصیلی ورود شما و نیمسال اخذ درس کارورزی است.
- نام شرکت ،سازمان و… که می خواهید کارورزی را در آن محل بگذرانید را تایپ کنید. کاربرگ را در 2 نسخه پرینت نموده و همراه با 2 نسخه جدول زمان بندی پیشنهادی کاربرگ شماره 2 که خودتان تکمیل نموده اید به دفتر آموزش تحویل دهید. 24 الی 48 ساعت بعد کاربرگ امضا شده را از آموزش دریافت کنید.
- توجه داشته باشید میبایست قبل از هر اقدامی کاربرگهای تایید شده را از دفتر آموزش تحویل گرفته و سپس کارورزی خود را آغاز نمایید. شروع کارورزی برای دانشجویانی که در موعد مقرر نامه معرفی نامه دریافت می کنند از روز انتخاب واحد مورد تایید است.
- کلیهی کاربرگها با فونت B Nazanin 14 تایپ گردد و متن و امضا هر کاربرگ می بایست در یک صفحه باشد کاربرگهایی که متن در یک صفحه و مهر و امضای انتهای صفحه در صفحه دیگر پرینت شده باشد مورد پذیرش نمی باشد.
- کاربرگ شماره 3 یا کاربرگ تعهدنامه توسط دانشجویان میبایست تکمیل و تایپ شود و در زمان تحویل مدارک کارورزی به مرکز آموزش جهت ارایه به استاد تحویل شود.
- کاربرگهای شماره 4 الی 8 یا کاربرگهای کارورزی شامل چندین کاربرگ می باشد که در طول کارورزی توسط دانشجویان می بایست به تدریج و به شرح زیر تکمیل و حتما تایپ شود و در زمان تحویل مدارک کارورزی به مرکز آموزش جهت ارایه به استاد تحویل شود.
- کاربرگ 4 جدول گزارش پیشرفت هفتگی است که به تعداد هفته های کارورزی (4 صفحه به بالا) میبایست دقیق و کامل تایپ شود و در نهایت به تایید (مهر و امضاء) مسوول کارورزی در سازمان مربوطه رسانیده شود.
- کاربرگ 5 جدول گزارش پیشرفت ماهانه کارورزی است که به تعداد ماه های کارورزی (1 یا 2 صفحه به بالا) میبایست دقیق و کامل تایپ شود و در نهایت به تایید (مهر و امضاء)مسوول کارورزی در سازمان مربوطه رسانیده شود.
- کاربرگ 6 مربوط به ارزیابی مربی یا سرپرست کارورزی است که توسط کارورز آماده می شود و میبایست مربی یا مسوول کارورزی در سازمان مربوطه آن را مورد تایید (مهر و امضا) قرار دهد.
- کاربرگ 7 مربوط به ارزیابی استاد کارورزی میباشد و میبایست اطلاعات دانشجو در آن تکمیل شود و بخش ارزیابی نهایی ؛ نمره و امضای مدرس خالی گذاشته شود و توسط استاد مربوطه تکمیل خواهد شد.
- کاربرگ 8 ارزیابی نهایی است . دانشجویان فقط اطلاعات مربوط به خود را در کاربرگهای 7 و 8 درج کنند.
- بعد از اتمام کارورزی و تایپ و تکمیل کلیه کاربرگها، آنها را پرینت نمایید؛ سپس محل امضای دانشجو را خودتان امضا کنید.
- محل امضای مربی و مسوول کارورزی را مقام مسئول در آن سازمان با ذکر نام و نام خانوادگی ذیل کاربرگها مهر و امضا نماید.
- محل امضای مدرس را خالی بگذارید.
- کاربرگ شماره ۲ یا جدول زمان بندی بعد از اتمام کارورزی به تعداد هفته های کارورزی (5یا 6 صفحه به بالا) میبایست دقیق و کامل تایپ شود و طبق زمان بندی حضور در محل کارورزی در نهایت به تایید (مهر و امضاء) مسوول کارورزی در سازمان مربوطه رسانیده شود و همراه با کلیه کاربرگهای کارورزی جهت ارایه به استاد تحویل دانشگاه گردد.
- این کاربرگ میبایست مدت زمان 240 ساعت را پوشش دهد ، روزهایی که بر هر دلیل در محل کارورزی نبوده اید در جدول مشخص و زمان بندی واقعی درج شود.
- مجددا تاکید می گردد محل امضای مربی و مسوول کارورزی را مقام مسوول در آن سازمان با ذکر نام و نام خانوادگی ذیل کاربرگها مهر و امضا نماید.
- آخرین کاربرگ شماره 9 میباشد و مربوط به تایید کارورزی دانشجویان است که میبایست در سربرگ سازمان مربوطه تکمیل ، تایپ و پرینت شود و توسط سازمان مربوطه مهر و امضا شده، همراه با کلیه کاربرگهای قبل به ترتیبی که ذکر شد تکمیل و تایید شده ، در تاریخ مقرر به دانشگاه ارایه شود.
- پس از تکمیل فرم های ذکر شده کلیه صفحات فرم ها را اسکن نموده و در لوح فشرده ذخیره نموده و به همراه یک فیلم کوتاه 5 تا 15 دقیقه ای از محل کارورزی و نحوه انجام فعالیت ها به آموزش مرکز به همراه نسخه های کاغذی گزارش ارائه نمایید. بر روی لوح فشرده نام نام خانوادگی رشته مقطع نام محل کارورزی نوشته شود.
- در خصوص نحوه تهیه فیلم کوتاه این موارد را رعایت فرمایید الف-با دوربین موبایل یا دوربین فیلم برداری یا عکسبرداری اقدام به تهیه فیلم نمایید ب-در صورتی که پرسنل محل کارورزی راضی به فیلم برداری نیستند هیچ لزومی به فیلم برداری از آنها نمی باشد. این مورد در محل های باشگاه ورزشی و آموزشگاه نیز الزامی ندارد و می توان زمانی فیلم برداری نمود که سایر ورزشکاران یا دیگر هنرجویان در محل باشگاه یا آموزشگاه نباشند. ج-با روشن کردن دوربین از خیابان و تابلو محل کارورزی فیلم را شروع نموده و به داخل محل وارد می شوید. سپس از محیط داخلی فیلم گرفته و در مورد فعالیت آن محل و فعالیت خودتان در آن محل توضیحاتی ارائه می دهید. دوربین را به سمت خود گرفته و خود را معرفی نمایید. شامل نام و مشخصات و تاریخ اخذ فیلم و موضوع فیلم که کاربینی یا کارورزی می باشد و مربوط به ترم مهر 1402 است. پس از تهیه فیلم آنرا طبق بند 23 در لوح فشرده ذخیره نمایید.
- همچنین فایل اکسل انجام کارورزی را دانلود نموده و اطلاعات خود را در یک سطر بر اساس موارد خواسته شده درج نموده و از طریق شبکه های اجتماعی یا رایانامه (ای میل) به نماینده کلاس ارسال نمایید. (لینک فایل اکسل)
- نمایندگان کلاس در مرحله بعد همه فایل های ارسال شده توسط دانشجویان را در یک فایل تجمعی ذخیره کرده و به آدرس رایانامه (ای میل) مرکز ارسال می نمایند. آدرس: ofogh.uni@gmail.com
- مدارک لازم بصورت خلاصه از این قرار می باشد: دانلود و تکمیل فرم ها و پرینت آنها. اسکن همه صفحات کاربرگ ها برای ذخیره در لوح فشرده – اخذ فیلم از مکان کارورزی و ذخیره در لوح فشرده – دانلود فایل اکسل بند 25 بصورت تکمیل شده برای نماینده کلاس – حضور در آموزش مرکز و ارائه گزارش بصورت کاغذی و لوح فشرده.
- پیشنهاد مهم: مرکز پیشنهاد می نماید از کلیه کاربرگ های کاربینی و کارورزی نهایی شده و فیلم گرفته شده از محل کاربینی یا کارورزی یک نسخه برای خود نگهداری نمایید. این مدارک برای آینده شغلی و استخدام شما کاربرد دارد.
*در صورتی که به غیر از این موارد، پرسش دیگری دارید لطفا تیکت ارسال کنید. زمانهای مراجعه برای اخذ معرفینامه و یا تحویل گزارش کاربینی و کارورزی: با هماهنگی و تعیین وقت (روز و ساعت) با شماره تماس همراه 09374342920 از طریق پیام کوتاه (SMS) یا شبکههای اجتماعی ایتا یا واتساپ ازتباط برقرار کنید.
- روزهای دوشنبه هر هفته ساعت 15-16 بعد از ظهر
- روزهای پنجشنبه هر هفته ساعت 11-12 صبح
استانداردهای محل کارورزی
اشخاص حقوقی و حقیقی مورد تایید برای انجام کاربینی و کارورزی 1 و2
(سازمانها، ارگانها،شرکتها، موسسات، مراکز، واحدهای صنفی، واحدهای کسب و کار، واحدای تولیدی – صنعتی و … )
- دانشجویان میبایست با توجه به رشته تحصیلی خود کاربینی و کارورزی 1 یا 2 را در محل های مشخص شده ( که به تفکیک رشته در اطلاعیه های بعدی ذکر می گردد) و در سرفصل دروس کاربینی و کارورزی نیز تعیین شده است، بگذرانند.
- تاکید می گردد اطلاعیه های مربوط به کاربینی و کارورزی را به ترتیب و با دقت مطالعه بفرمایید و مطابق با آن عمل کنید.
- باتوجه به محدود بودن زمان ثبت نمرات در سامانه همآوا توسط دانشگاه جامع علمی – کاربردی، هیچ گونه تاخیر و اشتباهی به دلیل عدم آگاهی دانشجویان قابل پذیرش نمی باشد.
- دانشجویان گرامی به مقطع کاردانی و کارشناسی و رشتهی تحصیلی در اطلاعیهها توجه و دقت نمایند.
رشتهی پختوپز (آشپزی) – مقطع کاردانی و کارشناسی
در مقطع کاردانی کلیهی فعالیتهای مربوط به آشپز توسط کارورز انجام خواهد شد.
در مقطع کارشناسی کلیهی فعالیتهای مربوط به سرآشپز عملیاتی و سرآشپز اجرایی توسط کارورز انجام خواهد شد.
کلیهی مراکز پذیرایی زیر مجموعه هتل ها و اماکن اقامتی
کلیهی آشپزخانهها (وابسته به هر سازمان یا ارگان دولتی و غیر دولتی)
کلیهی رستورانها
کلیهی کیترینگها
کلیهی مراکز تهیه و تولید غذا
کلیهی شرکت ها و کارخانه های صنعتی تولید مواد غذایی
انجام هر کارورزی به مدت 240 ساعت میبایست فقط در یک محل انجام شود. انجام کارورزی 2 می تواند در همان محل و یا محل منتخب دیگری نیز انجام شود.
توجه داشته باشید 240 ساعت هر کارورزی قابل تفکیک و تقسیم در دو محل نخواهد بود.
رشتهی مدیریت گردشگری – مقطع کارشناسی
کارورزی 1
کلیه ی واحدها و مراکز اقامتی (هتل ها)
کلیه ی واحدها و مراکز پذیرایی (رستوران ها)
کلیه ی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری (آژانس ها)
کارورزی 2
کلیه ی مراکز تفریحی و باشگاههای پذیرایی
کلیه ی مراکز برگزار کننده رویدادها
کلیه ی مراکز برگزار کننده مراسم و تشریفات
کلیه ی مراکز برگزار کننده نمایشگاهها
کلیه ی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری (آژانس ها)
انجام هر کارورزی به مدت 240 ساعت میبایست فقط در یک محل انجام شود.
انجام کارورزی 2 می تواند در همان محل و یا محل منتخب دیگری نیز انجام شود.
توجه داشته باشید 240 ساعت هر کارورزی قابل تفکیک و تقسیم در دو محل نخواهد بود.
رشتهی گردشگری – مقطع کاردانی
کارورزی 1
کارورزی 2
کلیهی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری بندهای الف – ب – ج به منظور انجام امور تورگردانی و آشنایی با کلیهی فعالیت های مربوط به بستن تور و راهنمايان تور
انجام هر کارورزی به مدت 240 ساعت میبایست فقط در یک آژانس انجام شود. انجام کارورزی 2 می تواند در همان آژانس و یا آژانس منتخب دیگری نیز انجام شود.
*توجه داشته باشید 240 ساعت هر کارورزی قابل تفکیک و تقسیم در دو آژانس نخواهد بود.
رشتهی مدیریت هتلداری – مقطع کارشناسی
کارورزی 1
کلیه ی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری بندهای الف – ب – ج به منظور انجام امور تورگردانی و آشنایی با کلیهی فعالیت های مربوط به بستن تور و راهنمايان تور
انجام هر کارورزی به مدت 240 ساعت میبایست فقط در یک آژانس انجام شود. انجام کارورزی 2 می تواند در همان آژانس و یا آژانس منتخب دیگری نیز انجام شود.
*توجه داشته باشید 240 ساعت هر کارورزی قابل تفکیک و تقسیم در دو آژانس نخواهد بود.
کلیه ی هتل ها منحصرا در واحد غذا و نوشیدنی شامل : آشپزخانه، رستوران و کافی شاپ
کلیه ی مراکز پذیرایی (انواع رستوران ها و تالارها و کافی شاپ ها)
کلیه ی مراکز برگزار کننده تشریفات مراسم
کارورزی 2
کلیه ی هتل ها و مراکز مهمان پذیر منحصرا در واحد اقامتی شامل : فرانت آفیس (پذیرش) و خانه داری
انجام هر کارورزی به مدت 240 ساعت میبایست فقط در یک هتل یا رستوران انجام شود.
انجام کارورزی 2 می تواند در همان هتل و یا هتل منتخب دیگری نیز انجام شود.
توجه داشته باشید 240 ساعت هر کارورزی قابل تفکیک و تقسیم در دو هتل یا دو رستوران نخواهد بود.
رشتهی هتلداری – مقطع کاردانی
کارورزی 1
کلیه ی هتل ها و مراکز مهمان پذیر منحصرا در واحد اقامتی شامل : فرانت آفیس (پذیرش) و خانه داری
کارورزی 2
کلیهی هتل ها منحصرا در واحد غذا و نوشیدنی شامل : آشپزخانه ، رستوران و کافی شاپ
کلیه ی مراکز پذیرایی (انواع رستوران ها و تالارها و کافی شاپ ها)
انجام هر کارورزی به مدت 240 ساعت میبایست فقط در یک هتل انجام شود.
انجام کارورزی 2 می تواند در همان هتل و یا رستوران منتخب دیگری نیز انجام شود.
توجه داشته باشید 240 ساعت هر کارورزی قابل تفکیک و تقسیم در دو هتل یا رستوران نخواهد بود.
رشتهی معماری داخلی – مقطع کاردانی و کارشناسی
دفاتر فنی و معماری
شرکتهای مهندسین مشاور
کارگاههای ساختمانی
پروژههای معماری داخلی
شرکتهای طراحی دکوراسیون داخلی
شرکتهای ساختمانی
شرکتهای پیمانکار طراحی و ساخت
شهرداری (واحدهای مرتبط با معماری)
انجام هر کارورزی به مدت 240 ساعت است و کل زمان هر کارورزی میبایست در یک سازمان یا محل انجام شود.
انجام کارورزی 1 و 2 می تواند در یک محل و یا سازمان و یا در دو محل و سازمان منتخب دیگر انجام شود.
توجه داشته باشید 240 ساعت هر کارورزی قابل تفکیک و تقسیم در دو سازمان یا شرکت نخواهد بود.
- نظر به سوالات مکرر دانشجویان از استادان و مرکز آموزش در خصوص محل کارورزی ؛ بدینوسیله به اطلاع کلیهی دانشجویانی که کارورزی 1 یا 2 را در نیمسال تابستان اخذ نموده اند میرساند:
- لطفا اطلاعیه های کانال را به همکلاسی های خود نیز اطلاع رسانی نمایید.
- دانشجویان عزیز به مقطع کاردانی و کارشناسی و رشته تحصیلی در اطلاعیه ها توجه بفرمایید.
- سازمان ها و محل های مجاز برای انجام کارورزی 1 و کارورزی 2
- *رشته آشپزی*
- *مقطع کاردانی و کارشناسی*