راهنما

1.دانشجوی گرامی لطفاً در مرحله‌ی اول متن اطلاع‌رسانی، مطالب و پرسش‌ها و پاسخ‌های آن‌ها را با دقت بالا مطالعه نمایید.

2.در صورتی که به غیر از این موارد، پرسش دیگری دارید، لطفا در مرحله‌ی دوم در قسمت آموزش کلیه‌ی آیین‌نامه‌ها و قوانین را مطالعه نمایید.

3.در صورتی که به غیر از این موارد، پرسش دیگری دارید، لطفا در مرحله‌ی سوم از قسمت جستجو پرسش خود را درج و جستجو نمایید.

4.در صورتی که از روش جستجو به نتیجه نرسیدید، لطفا تیکت ارسال نمایید.

5.به تیکت‌ ها با موضوع‌های و پرسش‌های پاسخ داده شده در جدول ذیل ، پاسخ و ترتیب اثر داده نخواهد شد.

پرسش های متداول متقاضیان ثبت نام

1- دانشگاه جامع علمی کاربردی یکی از دانشگاه های وابسته به وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری است که با هدف ارتقاء سطح مهارت شاغلان بخش های مختلف اقتصادی و افزایش مهارت‌های حرفه‌ای دانش‌آموختگان مرکز آموزش که فاقد تجربه اجرایی می باشند تشکیل و با بکارگیری و سازمان دهی امکانات، منابع مادی و انسانی دستگاه های اجرایی، نسبت به برگزاری دوره های علمی و کاربردی در مقاطع کاردانی و کارشناسی اقدام می کند.
2- دانشگاه جامع علمی – کاربردی تنها متولی نظام آموزش عالی علمی – کاربردی در کشور است که زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اداره می شود.
3- هدف دانشگاه جامع فراهم آوردن موجباتی است که مشارکت سازمان ها و دستگاه های اجرایی دولتی و غیر دولتی را برای آموزش نیروی انسانی متخصص و مورد نیاز بخش های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور می باشد به نحوی که دانش آموختگان بتوانند برای فعالیتی که به آنها محول می شود، دانش و مهارت لازم را کسب نمایند.
4- دانشگاه جامع مسوولیت برنامه ریزی، سازماندهی، پشتیبانی های کارشناسی، عملیاتی، اطلاعات و سیاستگذاری های کلان و نیز نظارت و ارزشیابی مراکز و موسسات علمی وکاربردی را بر عهده دارد.
5- مراکز و موسسات آموزش عالی علمی -کاربردی زیر نظر دانشگاه، رکن اجرایی آموزش های علمی-کاربردی و به قصد ارتقای دانش کار و ایجاد مهارت های متناسب با حوزه فعالیت شغلی افراد می‌باشد. از اهداف آموزش های علمی کاربردی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1- ایجاد بستر مناسب برای فعالیت همه جانبه (صنعتی، نظامی و دانشگاهی) در گسترش اعتلای دانش و پژوهش علمی-کاربردی کشور.
2- ارتقای شاخص های کمی و کیفی آموزش های کاربردی در جامعه.
3- فراهم سازی زیر بنای مناسب بمنظور بکارگیری توان دانش آموختگان دوره های نظری در حل مسائل کاربردی.
4- زمینه سازی زیربنای مناسب برای ایجاد انتقال تکنولوژی نوین.

1- ارایه مدرک وزارت علوم، تحقیقات و فناوری – دانشگاه جامع علمی – کاربردی هم‌چون سایر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (دانشگاه تهران، صنعتی شریف، امیر کبیر، شهید بهشتی، علامه طباطبایی، خواجه نصیر طوسی و …)
2- دانشگاه جامع علمی – کاربردی یکی از دانشگاه های وزارت علوم تحقیقات و فناوری است، تمامی ضوابط و مقررات آموزشی آن مطابق با چهارچوب ها و قوانین آن وزارتخانه بوده و مدرک تحصیلی آن نیز از سوی آن وزاتخانه صادر می گردد.
3- بنابراین اعتبار مدارک اخذ شده از این دانشگاه برای ادامه تحصیل و سایر موارد، مانند دانشگاه های دیگر وزارت علوم می باشد.
4- مدرک دانشگاه جامع علمی- کاربردی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشد و برای ادامه تحصیل در کلیه دانشگاه‌های داخل و خارج از کشور معتبر است.

1- داشتن مدرک دیپلم (معدل کل مهم است)
2- ورود به دوره‌های مقطع کاردانی دانشگاه جامع علمی – کاربردی بدون آزمون بوده و بر اساس معدل مقطع تحصیلی قبل می‌باشد.
3- برای دوره های کاردانی مدرک مورد نیاز دیپلم می باشد و نیازی به مدرک پیش دانشگاهی نیست.
4- تمام دارندگان دیپلم با هر رشته‌ای می توانند بدون توجه به نوع مدرک و رشته تحصیلی دیپلم در هر رشته ای که علاقه داشته باشند، ثبت نام کنند.
5- دارندگان کلیه‌ی دیپلم‌ها مجاز به انتخاب رشته می‌باشند.
6- در صورت عدم ارتباط نوع دیپلم، پذیرفته شده می‌بایست تا حداکثر ۶ واحد واحد جبرانی را بگذراند.
7- شرط سنی ندارد.

1- مدت زمان برای اخذ مدرک کاردانی = 2 سال
2- تعداد واحد = 72 واحد
3- تعداد ترم = 4 ترم چهار ماه و 2 ترم تابستان 2 ماه
4- در صورتی که دانشجویان طبق جدول ترم / دروس ارایه شده توسط مرکز، ترم / دروس را اخذ و نمره قبولی بگیرند.

1- داشتن مدرک کاردانی یا کارشناسی
2- ورود به دوره‌های مقطع کارشناسی دانشگاه جامع علمی – کاربردی بدون آزمون بوده و بر اساس معدل مقطع تحصیلی قبل می‌باشد.
3- تمام دارندگان مدرک کاردانی یا کارشناسی با هر رشته‌ای می توانند بدون توجه به نوع مدرک و رشته مدرک تحصیلی قبلی در هر رشته ای که علاقه داشته باشند، ثبت نام کنند.
4- تمام دارندگان مدرک کاردانی و یا مدرک کارشناسی می‌توانند بدون توجه به نوع مدرک و رشته تحصیلی کاردانی و یا کارشناسی قبلی در هر رشته‌ای که علاقه داشته باشند، ثبت نام کنند.
5- دارندگان کلیه‌ی رشته‌ها مجاز به انتخاب رشته می‌باشند.
6- در صورت عدم ارتباط نوع کاردانی یا کارشناسی، پذیرفته شده می بایست تا حداکثر 8 واحد پیش نیاز را بگذراند.
7- شرط سنی ندارد.

1- مدت زمان برای اخذ مدرک کارشناسی ناپیوسته = 2 سال
2- تعداد واحد = 70 واحد
3- تعداد ترم = 4 ترم چهار ماه و 2 ترم تابستان 2 ماه
4- در صورتی که دانشجویان طبق جدول ترم / دروس ارایه شده توسط مرکز، ترم / دروس را اخذ و نمره قبولی بگیرند.

1- برنامه‌ریزی و شرکت در کلاس های دانشگاه به صورت حضوری بوده و مطابق برنامه ریزی های متداول نظام آموزش عالی کشور می باشد.
2- با توجه به اینکه بسیاری از دانشجویان این دانشگاه شاغل می باشند در حد مقدور تمهیداتی در زمان‌بندی کلاس‌ها و امتحانات برای این قشر از دانشجویان اندیشیده شده است.
3- کلاس‌‌ها در رشته بین 2-3 روز 6-8 ساعت در هفته برگزار می‌گردد. (در بعضی از رشته‌ها یا ترم‌ها به چهار روز می‌رسد)
4- حضور دانشجو در تمام جلسات مربوط به هر درس الزامی است و ساعات غیبت دانشجو در هر درس نباید از سه شانزدهم مجموع جلسات / ساعات آن درس بیشتر گردد.

1- یکی از ویژگی های تحصیل در دانشگاه جامع علمی – کاربردی پایین بودن شهریه می باشد.
2- میزان شهریه به نوع گروه آموزشی، رشته و تعداد واحدهای اخذ شده در هر ترم بستگی دارد.
3- مبلغ شهریه شامل شهریه ثابت و متغیر می‌باشد که در دفترچه ثبت نام سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شده است.
4- سهم مرکز آموزش از شهریه 85 درصد و سهم دانشگاه جامع علمی – کاربردی 15 درصد می‌باشد.
5- شهریه‌ها به صورت بر خط(آنلاین) در سامانه هم‌آوا پرداخت می‌گردد.

1- متقاضیان می‌توانند با تکمیل کاربرگ پیش ثبت نام نسبت به ثبت اطلاعات شناسایی، اطلاعات تحصیلی و اطلاعات تماس خود اقدام و منتظر تماس از طرف مشاوران مرکز باشد.
2- لینک صفحه‌ی پیش ثبت نام
3- متقاضیان می‌توانند با مراجعه و یا تماس با مشاوران مرکز اطلاعات مورد نظر دریافت نمایند.
4- شماره تماس همراه مشاوران = 09224835886
5- زمان دقیق شروع ثبت نام اصلی هر دوره معمولا از طریق سایت سازمان سنجش (Sanjesh.org) و سایت دانشگاه جامع علمی – کاربردی (Uast.ac.ir) و سامانه مرکز (Majmainfo.ir) و همچنین رسانه‌های جمعی به اطلاع عموم می‌رسد.
6- زمان تقریبی ثبت نام اصلی معمولا در ماه‌های تیر یا مرداد ماه برای ورودی های مهر و ماه‌های آذر و دی ماه برای ورودی‌های بهمن می‌باشد.
7- داشتن کد رشته مورد نظر در مرکز آموزش علمی – کاربردی افق درج شده در پوستر یا پایگاه اطلاع رسانی Majmainfo.ir جهت درج در سایت سازمان سنجش
8- آماده نمودن اصل و کپی مدارک برای ثبت نام در سایت سازمان سنجش: شناسنامه، کارت ملی، مدرک دیپلم (معدل کل مهم است)، عکس پرسنلی
9- در روز شروع ثبت نام مقطع کاردانی به سایت سازمان سنجش مراجعه و کارت ثبت نام را خریداری و وارد سامانه سنجش شوید و اطلاعات درخواستی را تکمیل و در قسمت کد رشته محل انتخابی کد رشته مورد نظر در مرکز آموزش علمی – کاربردی افق را درج می نمایید.
10- متقاضیان در صورت انجام پیش ثبت نام فقط با پرداخت هزینه کارت ثبت نام در سازمان سنجش توسط کارشناسان و مشاوران مرکز به طور مستقیم ثبت نام می گردند.

1- هدف از آموزش های علمی- کاربردی آموزش مهارت‌های لازم به افراد برای احراز مشاغل پس از تحصیل بوده و پس از فراغت از تحصیل، قابلیت‌های لازم برای جذب در شغل مورد نظر را داشته و مهمتر از آن قابلیت خود اشتغالی داشته باشد.
2- طبق آمار اعلام شده توسط دانشگاه جامع علمی – کاربردی بیش از 70 درصد دانش‌آموختگان این دانشگاه مشغول به کار شده‌اند.

در صورتی که به غیر از این موارد، پرسش دیگری دارید لطفا تیکت ارسال نمایید.

دانشجویان گرامی لطفا با هماهنگی و تعیین وقت (روز – ساعت) با شماره تماس همراه  09374342920 از طریق پیام کوتاه (SMS) یا شبکه‌های اجتماعی ایتا یا واتساپ جهت انجام امور آموزشی – اداری به مرکز مراجعه نمایید.

روزهای دوشنبه هر هفته ساعت 15 الی 16 بعد از ظهر

روزهای پنج‌شنبه هر هفته ساعت 11  الی 12 صبح

ارسال تیکت